Martijn Lentink

Testen nieuwe browsers PMC

Momenteel ben ik bezig met het testen van nieuwe browser voor PMC. De huidige, die standaard in C# zit ingebakken en gebasseerd is op Internet Explorer, werkt niet geheel naar behoren. De browser wil nog wel eens vastlopen en ondersteunt van zichzelf het ophalen en injecteren van Cookies helaas niet. Ik heb eerst gekeken naar Awesomium, dit is een compleet framework voor C# en biedt een complete browser die voldoet aan mijn eisen. Helaas na wat testen blijkt deze ook niet stabiel genoeg en het lijkt dat er memory leaks inzitten. Daarnaast ben ik nog aan het testen met GeckoFX. Gecko, waar FireFox ook op draait voldoet ook prima aan de eisen minder is helaas wel dat deze meer geheugen gebruikt bij het weergeven van pagina's. Ik ga de voor- tegen de nadelen afwegen en wellicht beschikt de volgende release over GeckoFX/Awesomium browser.

Er zijn geen reacties.