Martijn Lentink

Mobile

De snelheid waarmee mobiele apparaten onze levens hebben verreikt is ongekend, maar het einde is nog lang niet in zicht; draagbare elektronica wordt de volgende stap die ik op de voet volg.
Ik heb me gestort op ieder populair mobiel platform en heb native apps ontwikkeld in Windows Phone, Android en PhoneGap applicatie voor iOS. Ieder platform heeft iets unieks en eigenzinnigs, het mooiste vind ik echter responsive websites die compleet meeschalen naar de grootte van je apparaat. De beste ervaring op ieder gewenste resolutie!
rectangle-5-v.png

Péago

date.png
Eind 2014 werd ik benaderd of ik geïnteresseerd was om duizenden potentiële Frankrijkgangers te helpen bij hun reis door Frankrijk. Nee, ik zou niet gaan helpen bij een reisorganisatie, maar juist de individuele vakantieganger helpen. Frankrijk is het vakantieland bij uitstek voor ons Nederlanders een prachtig divers land, maar voordat we ons tentje uitslaan moeten er eerst kilometers worden afgelegd. Om zo snel mogelijk op onze bestemming aan te komen kiest men vaak voor de tolweg, maar dit kan frustrerend veel kosten. Een rib uit mijn lijf, zeker als student zijnde.

Virtual Affairs Scrumpoker

date.png
Tijdens mijn stageperiode de afgelopen zes maanden heb ik stage mogen lopen bij Virtual Affairs. Virtual Affairs maakt gebruik van SCRUM bij het ontwikkelen van projecten, een enorm succesvol gebleken ontwikkelmethodiek die steeds meer wordt toegepast. SCRUM kent een zogehete product backlog, op de backlog staan items die dienen te worden gerealiseerd voor het voltooiien van het project.
bieraanbieding.png

Windows Phone Apps

date.png

Mijn laatste twee Windows Phone apps staan onderhand ook in de Marketplace en dat betekent dus dat ik mijn, Nokia Lumia 710 mag houden!

Dagaanbiedingen

Met deze applicatie kun je alle aanbiedingen van die dag, van de verschillende websites bekijken!

Alternative To

Met de applicatie voor de website alternativeto.net kun je altijd een alternatief vinden voor je applicaties!

Al mijn applicaties zijn hier te vinden!

Build 3 apps get 1 phone

date.png
Ik heb me opgegeven voor de actie van Windows en Nokia; 'Build 3 apps get 1 phone'. Bij deze actie kreeg ik een Nokia Lumia 710, een simpele WP7 telefoon maar is prima voor de ontwikkeling van Windows Phone apps. Mijn eerste app staat in middels in de store.